Zoals er op elk potje een dekseltje past, past er bij elke zorgvrager in de thuiszorg een zorgverlener.

Dekselzorg noemen wij dat. Daar bedoelen we mee dat wij altijd opzoek zullen gaan naar de juiste match tussen ons en de zorgvrager. Want alleen als er een goede klik is kunnen wij mensen helpen.

Wij zijn dan ook bewust bezig met het aannemen van de zorgvragers. Dat wil niet zeggen dat wij niet iedereen willen helpen. Dat willen we juist wél. Maar soms zijn er andere zorgprofessionals die de zorgvrager beter kunnen helpen. En daar gaat het om.

Mae Zorg Deskelzorg Andijk IJselmeer

De juiste zorg voor de cliënt staat centraal.

Wij zetten de behoefte, het karakter en het perspectief van de zorgvrager daarom altijd op de eerste plaats. Wij maken een zorgplan waarbij we deze ijkpunten in acht nemen en voeren dit door in de zorgverlening. Zo krijgt de zorgvrager echt zorg op maat.
Uit eigen ervaring zien wij dat dit een veel hogere effectiviteit heeft en dat het de zorgervaring van de zorgvrager ten goede komt. Dit resulteert in een vertrouwensband tussen zorgvrager en vaste zorgverlener wat uiteindelijk zal lijden tot het ultieme doel van onze dekselzorg: meer zelfredzaamheid.

Heeft u vragen of bent u direct opzoek naar hulp?

Wacht dan niet te lang, we helpen graag!

Neem contact op